exuviance clinic
Skin Health & Beauty 

Exuviance Ansiktsbehandlingar

Läs mer om:

Exuviance, Akne, Rosacea, Rynkor, Pigmentfläckar, Torr hud, Atopiskt eksem, Keratosis Pilaris

Exuviance Klassisk Ansiktsbehandling

60 min 

En behandling som passar perfekt till alla hudtyper, och som har återfuktande och stimulerande effekt. En behandling för den som vill minimera eller motverka rynkor och fina linjer samt förbättra hudens kondition.

En rengörande och cellförnyande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter.  Välj handmassage eller skalpmassage som ingår.

Ingår: Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, lätt portömning, ansikts- och dekolletage massage, mask, hand eller skapmassage, serum, dagkräm, vårdande foundation. 

Exuviance De Luxe

80 min 

Lyxig och längre avkopplande behandling med extra fokus på längre ansiktsmassage, hand- arm massage.

I denna behandling arbetar jag med att AHA, tillföra huden fukt och näring. Behandlingen inkluderar en specialmask anpassad efter din hud samt ögonmask. Ingår brynformning och plockning för att ge ögonen ett lyft. 

Ingår: Rengöring, Hudanalys, AHA-peeling, lätt portömning, plockning och formning av bryn, massage av ansikte, hals, dekolletage och skuldror, specialmask, handmassage, dagkräm, vårdande foundation.
  

Exuviance De Luxe Antiage 

80 min 

Lyxig och lite längre behandling med antiaging effekt.
Intensivt återfuktande. Ger huden en nystart.

En lyxig, avslappnande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar jag med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering. Behandlingen inkluderar en specialmask anpassad efter din hud samt ögonmask. Ingår brynformning och plockning för att ge ögonen ett lyft. Handmassage ingår.

Ingår: Rengöring, Hudanalys, AHA-peeling, lätt portömning, plockning och formning av bryn, massage av ansikte, hals, dekolletage och skuldror, specialmask, handmassage, dagkräm, vårdande foundation.

Optiligt Treatment

60 min 

Ansiktsbehandling  med fokus för hud med ojämn pigmentering, sol- och åldersfläckar.

Ingår: Rengöring, Hudanalys, AHA-peeling, lätt portömning, cirkulationsökande massage av ansikte, hals, dekolletage och skuldror, specialmask, handmassage, dagkräm, vårdande foundation.

Calming Skin Treatment

60 min 

Denna behandling passar till dig som har rosacea, atopiskt eksem eller allmänt sensitiv hud.

En avslappnande behandling med AHA-peeling och varsam massage. Behandlingen inkluderar en specialmask anpassad efter din hud. Ingår brynformning och plockning för att ge ögonen ett lyft. Handmassage ingår under tiden du har mask. 

Ingår: Rengöring, Hudanalys, AHA-peeling, portömning (om det behövs), plockning och formning av bryn, massage av ansikte, hals, dekolletage och skuldror, specialmask, handmassage, dagkräm, vårdande foundation.

Djuprengörande behandling

80 min 

Denna behandling passar till dig som har Akne och orenheter. En djuprengörande behandling där du får rengöring, portömning och dränerande, avslappnande massage. Produkterna anpassas efter din hudtyp och känslighet.

Ingår: Rengöring, Hudanalys, AHA-peeling,  portömning, plockning och formning av bryn, dränage massage av ansikte, specialmask, handmassage, dagkräm, vårdande foundation.

Ögonbehandling

45 min 

Kring ögonen visas oftast de första rynkorna eller torrhetsrynkor. Tänk på att det är viktigt att använda ögonkräm och behandla hemma för optimalt resultat. En ögonbehandling ger huden i ögonområdet ett extra lyft. Önskas plockning och formning av bryn för ett extra lyft så ingår det.

AHA appliceras försiktigt under ögonen och därefter appliceras en specialanpassad mask för ögonen. Avslutningsvis appliceras ett lätt serum som minimerar svullnad i ögonområdet, stimulerar cirkulationen och stärker huden kring ögonen. Minimerar även rynkor och fina linjer. Ögonkräm läggs sedan på som ett avslut.

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, plockning och formning av bryn, massage av ansikte, hals, dekolletage och skuldror, specialmask, handmassage, dagkräm, vårdande foundation.

Mini- Ansiktsbehandling/Refresh treatment

45 min 

Expressbehandling för dig som inte behöver/önskar portömning och massage.

Denna behandling lämpar sig till dig som önskar en extra effektiv och intensivt förnyande vård av huden. Huden rengörs, hudanalys, AHA peeling anpassad efter behov och avslutningsvis specialanpassad mask. Avslutande mjukgörare och vårdande foundation.

Exuviance Kur

45 min, 6 st behandlingar (betala för 5)

Expressbehandling för dig som inte behöver/önskar portömning och massage.

Denna behandling lämpar sig till dig som önskar en extra effektiv och intensivt förnyande vård av huden. Huden rengörs, hudanalys, AHA peeling anpassad efter behov och avslutningsvis specialanpassad mask. Avslutande mjukgörare och vårdande foundation.

Flygvärdinnebehandlingen "Cabin Crew treatment"

80 min 

En rengörande, svullnadsdämpande och fuktgivande ansiktsbehandling för den trötta hyn. En behandling som ger lyster och svullnadsdämpande tack vare fuktgivande produkter och ansikts, hals och dekolletage massage i 20 min- Avkopplande handmassage ingår.

Ingår: Rengöring, hudanalys, Peeling, lätt portömning, 20 min ansikts- och dekolletage massage, mask, handmassage eller fotmassage, serum, dagkräm, vårdande foundation.

Hudkonsultation

20 min 

Här guidar ni till rätt behandling och hemmavård.
Är du osäker på vilken behandling du ska välja eller vilka produkter som passar dig bäst, kan du börja med en konsultation.